Saturday, March 1, 2014

Dzīvoju kojās, istabā bija Elfa , no mono uz stereo teddington weather pārtaisīts mazs kasešnieks,


Latviski По-русски RSS Uzstādīt kā noklusējuma lapu Uzklikšķini teddington weather uz TVNET ikonas un aizvelc to līdz ikonai Mājas, lai uzstādītu TVNET kā savu mājas lapu. Vakances Humors E-pasts Horoskopi Spoki.lv Spēles Mīklas TV programma Veikali Arhīvs Meklētājs teddington weather
Jānis Jansons speciāli teddington weather TVNET
Isms jeb Andris Grandbergs - latviešu mūziķis, teddington weather grafiskais dizainers izdevis jaunu albumu Burzma . Andris pēc izglītības ir radiotehniķis, fotogrāfs, vizuālo komunikāciju dizainers. Vairāku grupu un projektu līderis: ISMS , Smogs , Nācijas Urīns , Uldis Dumpis , Mutants Bende u.c. Piedāvājam interviju ar mākslinieku.
Pagrīde, latviešu hārdkors un 1990. gadi varbūt, mazu ekskursiju, leģendām apvītās grupas Smogs , Uldis Dumpis un citas, kurās esi bijis grupu dibinātājs, mūziķis un pagrīdē visvairāk grupu nomainījušais titula dalībnieks ar.
Andris Grandbergs: Man mūzikas radīšana sākās jau bērnībā, kad tēva maģī Nota ar citiem sētas bērniem rakstījām ar mikrofonu pa televizoru redzētas parodijas par to laiku populāriem televīzijas raidījumiem. teddington weather Tas bija tāds nejaušs stimuls arī turpmāk sist ritmā kāju pret grīdu jebkurā vietā un imitēt nopietnos personāžus , piemēram, Depeche Mode . Bija tikai nepieciešama kaut kāda ievirze .
Sākumā startēju kā lenšu licējs dažās Rīgas Radioelektronikas un aparātbūves tehnikuma (RRAT) lokālajās diskotēkās, kur savulaik apguvu radiotehniķa profesiju. RRAT kursā mācījos kopā ar Andri Indānu (Andžoni), un redzēju, ka viņš aizrautīgi un, man līdz šim neredzētā formā, taisa roku, fano par Dzelteniem Pastniekiem u.c. tā laika vietējiem disko brendiem. Tas, un pārējais tehnikuma kursabiedru diskofīlings iedvesmoja.
Dzīvoju kojās, istabā bija Elfa , no mono uz stereo teddington weather pārtaisīts mazs kasešnieks, no cita kursa biedra Māra Freidenfleda aizlienēta, viņa paštaisīta teddington weather solo ģitāra, ksilofons, blumīzers, tējkannas, glāzes, četru jauniešu balsis u.c. lietas, lai kopumā ierakstītu Analfabētisms albumu Bez bērnības . Tas bija 1991. gads, mūsu RRAT pēdējais kurss, kad uz ielas notika lielais Latvijas politiskais sprādziens . Ar manu kursa biedru Guntaru Rubeni startējām tālāk Rīgas Tehniskajā universitātē.
Tā teddington weather gada vasaras brīvlaikā Ventspilī, bet šoreiz ar citiem saviem draugiem Madaru Štramdieri un Uldi Zēniņu (Puišelis) nodibinājām Smukuma Stumums un ierakstījām albumus Dzīve Ventspilī , Pohujs . Man bija ģitāra, Puišelim viņa paštaisītais bass no skaidu plates, Madars sita bungu imitācijas. Vasaras ierakstu teddington weather sesiju beigās radās arī pirmais ISMS albums Naids , kur visu darīju viens. Ventspilī tiku pie lielākas pusakustiskās teddington weather ģitāras un fūža.
Pēc tam ar Guntaru Rubeni Rīgā, 1992.gadā, Tornī tusējot nodibinājām Uldis Dumpis . Spēlējām nosacīti neprognozējami traku hārdkoru (hardcore), kur bungas sita gan Andžons, gan Marks (Mārcis Bērziņš), gan arī Uldis Gedra, Jānis Daugavietis arī giču mazliet piespēlēja. Guntars rāva savu baseni, teddington weather bet es vokālu un sologiču. Ierakstījāmies ( Gaidītais spļāviens , Jēzus palika gribot ), uzstājāmies, arī, vienu reizi koncertā uz tādas mazas skatuves Lietišķajos.
1992.g. RTU studiju ziemas brīvdienās, Ventspilī kopā ar Puišeli un Madaru pārsaucām teddington weather Smukuma Stumums par Nācijas Urīns , iegādājos arī īstu bungu komplektu. Notika apgreids uz pilnvērtīgāku skaņas aparatūru, ierakstu sesiju pārcēlām no dzīvokļa uz manu garāžu. Ierakstījām Smirdīgie Ziemassvētki (1992).
Pēc tam, kaut kad Rīgā, Guntars pārgāja studēt uz Latvija Universitātes ģeogrāfiem. Es paliku Tornī un kopā ar Mārtiņu Lablaiku un Uldi Gedru nodibinājām grupu Smogs . Sākotnējais nosaukums varēja kļūt Smogs Despots , bet kaut kā no tā despota atbrīvojāmies. Tas bija diezgan satrenētu personāžu bariņš, jo Lablaiks savu pieredzi bija uzkrājis Inokentijā Mārplā kā basists, bet Gedra kā daudzu Torņa projektu bundzinieks. Spēlējām teddington weather ātri, tekstus ar soloģitāras partijām piegādāju es no savām kojām. teddington weather Bija atraktīva teddington weather noskaņa, nebija teddington weather šaubu par grupas vājumu utt. Tanī laikā viss bija nomācoši labi. Aizbraucām uz Igaunijas studiju Pērnavā, lai ierakstītu divus hitus priekš vinila plates. Tornī ierakstījām divus albumus Orgānu demonstrācija (1994) un Plastmasa (1995). Pāris reižu arī uzstājāmies.
Ap to laiku Ventspilī (1993. un 1994.g. teddington weather vasarās) Nācijas Urīns arī ierakstīja divus albumus D Nr. 2 (1993) un Humors (1994). Mēs ierakstu sesijās mainījāmies ar instrumentiem, lai panāktu domas plašumu, lai nekas neskanētu kā iepriekš paredzēts, lai visi būtu grupas noteicēji. 1993. gada ierakstā parādās arī Norķis (Normunds Kornijanovs), kurš no dienesta Latvijas armijā atved savu filosofiju. Grupas kodols ir bagātināts. Visu Nācijas Urīns albumu izlase teddington weather ir Skaistums (1995).
1993. gada beigās ar Puišeli divatā uzcepām projektu teddington weather Mutants Bende , ierakstījām albumu Mutants Bende (1993). teddington weather Tas ir tempa ziņā visātrākais no visiem ierakstiem, kuros esmu piedalījies, teddington weather un kaut kādā ziņā ietekmējies no to laiku Kuldīgas pankroka kustība

2 comments:

  1. It is a good blog among all the information of different kinds of things. Such posts are shown on different websites and should be promoted in http://www.bestdissertations.com and on other social media. Many other people are want updated news on different media channels because they want to know each and everything.

    ReplyDelete
  2. As there are many field that are significantly beyond from our knowledge as the same there's a the one that is agricultural field as well. Lots of the institutes are also presenting us facility to learn the basic guidelines and rules or write my research paper upon this field as it has additionally a great range in our population too.

    ReplyDelete