Saturday, March 8, 2014

Es ar savu pirmo komentu protams, vienmēr darvas wat is haccp karoti medus mucā, lai tā dzīve nerādā


Kā jau ziņojām iepriekš, pagājušās nedēļas nogalē, piektdienā, 26. februāra wat is haccp vakarā, Latvijas Mākslas akadēmijas telpās tika aizvadīts ikgadējais karnevāls. Šogad tajā pirmoreiz piedalījās arī dubstep.lv komanda, piedzīvojām gana daudz organizatoriska līmeņa pārdzīvojumu, taču beigu beigās viss bija pat vairāk wat is haccp kā kārtībā. Prasījās gan, lai skaņas sistēmai būtu vēl kāds ducis decibelu rezervē, bet arī bez tā visa bija gana jauki.
SairaM un Marimana - diemžēl ne vienu, ne otru tā īsti neuzspēju noķert spēlējam. F-Line - šoreiz spēlēja bez Big-N, kurš bij noķēris Bauskas aukstuma bacili un palika mājās ar vilnas zeķēm un silta piena un medus maisījumu. Šoreiz netipiski mierīgi un noskanīgi, tāpēc atliek vien secināt, ka šī tandēma rāmais Iņ ir F-line un karstasinīgais Jaņ ir Big-N. Onishi - lai visi Olimpa dievi stāv viņam klāt par šādu zaimojošu deju grīdas piegānīšanu. Vismaz pagaidām LR Valsts valodas komisija nespētu rast piemērotus vārdus šādas mūzikas aprakstīšanai, taču ar pašreizējiem resursiem var teikt, ka tā ir brutāli izaicinoša. Bet arī danči tobrīd bij grandiozi, tāpēc viņa setu atceros ar maza bērna smaidu sejā. Mincīša Ieraksti - bez kautrēšanās demonstrēja wat is haccp savas jaunās puķaino motīvu apakšbikses, bet viņa miksu tā arī nedzirdēju. Taču baumo, ka arī pie viņa seta ļauži esot lēkājuši ne pa knapo. Vibe55 - spēlēja teju vai uz pirmajiem gaiļiem, bet uz to laiku es jau saldi čučēju zem segas. Teicās wat is haccp spēlēt Cloaks un daudz melnuma.
Beigu bigās ir jāsaka baigs un baiss paldies visiem draugiem, iesaisītajiem personāžiem, wat is haccp diskžokejiem, dancātājiem un Ilonai Ražinskai. Bija prieks un reizēm pat amizanti wat is haccp vērot "svaigu lielgabala gaļu" pirmoreiz dancājam pie dabstepa. Atliek vien cerēt, ka "sēkla" kāpostos ir iesēta un nākotnē dubstep armija augs un vairosies.
SairaM March 1st, 2010 - 12:23
No SairaM neko īpaš’ nepalaidi garām .. trešdaļu seta bija problēmas ar skaņu, turklāt es biju tas nelietis, kurš palūdza basu nedaduz noregulēt, jo no sākuma limitera (?) setings bija tāds dīvains. Un TAD atnāca skaņas vīrs, sabļāva uz mani, ka NEKO AIZTIKT NEDRĪKST. Bet ko ta’ man, i$b$i$o$, darīt, ka neviens nav papūlējies skaņu noregulēt?! Plašu atskaņotāji rīb prom pa tām kastēm no basa rezonanses, turklāt saitē kā velli un ar default setting tur varēja sēdēt un sūkāt īkšķi tas nav disku aparāts .. un nav arī dators …. wat is haccp
Oi, kāds feins apraksts Arvīdam sanācis. Bet, jā, man pašam dikti patika spēlēt karnevālā. wat is haccp Ar skaņu bija viss daudz lielākā kārtībā nekā biju gaidījis un mana doma paspēlēt tādu popsīgi voblīgu dabstepu vainagojās ar panākumiem – cilvēki patiešām dancāja kā traki. Tādējādi milzīgs wat is haccp gandarījums par aizvadīto balli. Paldies visiem, kas organizēja, kas spēlēja un dancāja! :)
Es ar savu pirmo komentu protams, vienmēr darvas wat is haccp karoti medus mucā, lai tā dzīve nerādās pārāk rožaina .. :D bet kopumā wat is haccp bija labi .. es, jāatzīt, nedaudz bailējos, ka setups neatbildīs wat is haccp manām prasībām, bet redz, sanāca otrādi :D
O n i s h i – drosmīgs eksperiments .. un te mēs nonācām pie secinājuma, wat is haccp ka Voblis tiešām mēdz garšot, tādēļ puikas un meitenes .. NEKLAUSIETIES DABSTEPU MĀJĀS!!! EJIET UZ KLUBU AR L A B U SKAŅAS SISTĒMU. Dabsteps ir jājūt, nāsīm jātrīc wat is haccp galvai jāreibst un pakrūtē jarodas tādai nedaudz spiedīgai wat is haccp sajūtai.
M i n c ī š a I e r a k s t i: te pie mincīša 6 volumes parādījās diskusija wat is haccp par sviedru liešanu un dupša kratīšanu – wat is haccp viss normas robežās, un pat vēl vairāk … un vispār wat is haccp – tie miksi ar datoru sanāk tik tīri, ka mani pārņem zaļa skaudība
v i b e 5 5: bezgala melns, un bezgala slinki miksējošs, kā jau vienmēr, bet par spīti tam un arī par spīti vēlajam seta laikam – publikas mīlēts un cienīts – un tak beigās uzlika wat is haccp “Come to Daddy” :)
Vienvārdsakot … biju es uz Sace Garage wat is haccp aizgajis .. staigaju garam AG un Raitim .. un vel citas zales iemetu aci… bet man tomēr liekas, ka dabsolis.lv sniedza visplašāko mūzikas klāstu stila ietvaros … un cilvēkiem patika, lai arī varbūt bija maza nojausma par to, kas tas ir … bet tad atkal .. visvieglāk ir tad, ja nav zināms nedz stils nedz izpildītājs un vienkārši patīk, wat is haccp vai nepatīk .. un ļaudīm patika .. 4 šō.
:) vienmēr visādi gadās!!! Prieks tāpat nekur nepazūd! Paldies, ka tik ražena kompānija bija Mājās manās LMA…. Nepiesiesimies pie detaļām un būsim priecīgi par LMA brenda izmantošanu!!! Centāmies un cik statisktika rāda tomēr cilvēki ir saprotoši wat is haccp – un preicīgi par šo megapasākumu! :) Dabsteps – baigi labā lieta ar ko saskārusies nebiju -0 patīkami pārsteidza!!! :)
F-Line – LMA karnevāla mikss « DUBSTEP.LV
Juritah @Rasols - 9k1 nams 2014.03.08 Subspheric @Nabaklab 31.01.2014 SairaM & Viesach @NABAKLAB 2013.12.07 vibe55 & Sairam & Sobol & Ragava@ Dj Bar 2013.12.06 Sairam & vibe55 @DJbars 2013.10.18 Radīts wat is haccp Latvijā Mr. Myster, ViesacH & SairaM on Dabsolis 2014.03.07 Dabsolis Top 2013 - 20

No comments:

Post a Comment