Wednesday, February 26, 2014

Īsti nesapratu tavu aprakstu, nomainīji PSU dators strādā un pēc katra restarta bļauj par voltage? V


 
Ieslēdza kompi, datoram lādējoties apakšā kaut kāds uzraksts   ..voltage changed , Press F1 , press F2 to reset to default), nezinu kas tika nospiests, vairākas sekundes, maz būkšķis, dators izslēdzas un barošanas bloks metams laukā.
Uz augšu
Uz augšu
bija man interesants cool in the cold club penguin gadījums brīvdienās, drusku offtopic bet nu
vakar šis iesprauž un tas negriežas, rāda kaut kādu erroru uz displeja. sīkais skrien un prasa ko iesākt. aizeju palūrēt, toč negriežas un var redzēt, ka iekšā jau kaut kas kūp. ātri rauju stāvu nost un skrūvēju vaļā. šim tur iekšā viens tāds sūda ventilatoriņš ir un pa vidu motors, uz kura plate. uz to plati iet vadu saišķis un tas ir piespiedis ventilatoriņu, kurš negriežas. Labākais jau tas, ka nav nekādas mehāniskas aizsardzības pret to vadu, bet shēmā ir iekšā loģika, kas konstatē kļūdu.
#8 drunk_lizard
Īsti nesapratu tavu aprakstu, nomainīji PSU dators strādā un pēc katra restarta bļauj par voltage? Visiem Asus dēļiem defaultā ir atļauts taisīt nelielu overclocking, tev dēlis ir uz 915, tas ir pietiekami vecs, varbūt 3V baterija ir čupā un viņš vienkārši neatcerās savus jaunos settingus. cool in the cold club penguin
Atpakaļ uz Unix, Linux, BSD utml.
Atceries mani Koplietošanas datoriem neiesakam


1 comment:

  1. Some students have no sense to what he going to do when their system is going to damage because of the voltages short. Their best essay services problems are make power suppliers out of work and need to repair it or get some new from the market or show them to the technical staff.

    ReplyDelete