Thursday, February 27, 2014

Pievienots 03 February 2014 - 08:36


Sveiki! Vai kādam nav saglabājušās šīs kasetes no 90-to gadu sākuma, vismaz goodmans mill valley to vāciņi ar dziesmu sarakstiem? Interesē arī citas šīs sērijas kasetes, labprāt iegādātos. Rakstat uz e-pastu: 50artis50@gmail.com
Ridao, kad paliks siltāks, tad uzej, apskaties!
Nu goodmans mill valley es jau arī pietaupīju, pietaupīju, staipīju no vienas vietas uz nakošo sev līdzi, bet visa tehmika jau bija CD/MP3 un gadiem jau nebija pat aparata kurā tās kasetes bāzt, nu un viena no lielās tīrīsanas reizem izlidoja atkritumos liela kaste ar 100+ kasetēm goodmans mill valley un mazāka kastīte ar apmēram 200 kompja disketēm. Tai laika man pat prātā neienāca ka kādam tas vel varētu noderēt un kur nu vēl par naudu. Pirms izmešanas vēl parādīju 3-4 kaimiņiem lai ņem ja vajag, taču tie tik paraustīja plecus - met tik ārā, nu tā arī tika nodarīts šis grēka darbs. Lai veicas meklējumos!
#8 Konstatators
Tava nostaļģija man nez kapēc prātā uzbūra tādu ainiņu, kā tiktāl piepīpētu virtuvi, ka cirvi var pakārt, uz galda graņonka un kāds Stoļičnijs, grabina divkasešu maģis (deka ), kam viena no tām ir izlauzta. Maģim vēl ap skaļruņiem ir krāsainas diodes, kas ritmā mirgo. Repertuārā kaut kas no Laskovij Maj vai Sektor Gaza.
Pievienots 03 February 2014 - 08:36
Prikss - ja vari, tad uzraksti vēlreiz, būšu ļoti pateicīgs! Cik vispār daudz bija tās Atbalsis kasetes? Cik atceros, man bija Atbalsis 1, 2 un 100, gan jau ka vēl, bet citas tā neatceros. Pēc tam jau, laikam, bija tās Johny Atbalsis, bet tās jau bija kaut kādas hitu koverversijas un nebija diez ko klausāmas. Palabojat ja kļūdos!
Atradu 2 orig. kasetes (vismaz orig. vāciņi): "Atbalsis- 27-II" "Atbalsis - sudrabs- II' Ja dikti vajag, dod ziņu un E-mail adresi- nocelšu no plaukta skaneri un ieskanēšu. Ieskanēju- ja kādam vajag- šeit ir linki uz vāciņu skaniem: http://content31-fot...s-silver-2a.jpg http://content31-fot...s-silver-2b.jpg http://content31-fot...tbalsis-27a.jpg http://content31-fot...tbalsis-27b.jpg
#15 stx
Ok, Mafij, būšu ļoti priecīgs un pateicīgs! Atceros arī to, ka pirmajām Atbalsis kasetēm bija ļoti parasti goodmans mill valley noformēti vāciņi. goodmans mill valley Atbalsis 1, manuprāt, bija vāciņs sarkanā krāsā, bet otrai Atbalsis 2 - dzeltenā.
Šo rakstu rediģēja Pirkss : 03 February 2014 - 20:32
Uz augšu
Pievienots 03 February 2014 - 21:06
Izrādās, ka ļoti daudz to kasešu ir bijis. Tās arī man visvairāk interesē, Atbalsis 1 līdz Atbalsis 20 ........ , kā arī Atbalsis 100 sērija. Čomam vecais sāka pirkt kasetes, goodmans mill valley kad sāka nākt Johny Atbalsis un kaut kādas Super dance hits, bet tas jau bija deviņdesmito vidus. Atceros, ka katru nedēļu iznāca vismaz viena kasete.
Man ar uzdzina nostaļģiju un domu par to cik daudz naudas tika izsviests par tām kasetēm. Es gan strādat algotu darbu sāku jau 12 gadu vecumā un visas tās atbalsis pirku par personīgi nopelnītu naudu, bet nu nebija viņas ne tās lētākās ne labākās un foršākās, Liepājas tirgū un uz gājeju ielas varēja kudi krutākus goodmans mill valley ierakstus dabūt, bet nu acis bij aizmālētas ar "penšu" Atbalsīm, progresīvās mūzikas atklasme sāka nākt pēc kaut kādas 2x atbalšu kasetes un tad aizgāja... DjBoBo/Hadaway - Sepultura/tehno un kas tik viss vēl ne
Šo rakstu rediģēja stx : 03 February 2014 - 22:42
Uz augšu
Nevajag jau pārspīlēt, no kāda 1986. gada Čiekurkalna tirgū varēja visādus pirātiskos goodmans mill valley ierakstus goodmans mill valley iegādāties. Maksāja 25 rbļ (inženiera alga toreiz bija ap 110 mēnesī, Vef-ā un citos fabrīķos proletariātam ap 500).  
Tas ka varēja iegādāties tak nenozīmē to ka par to nevarēja aiz restem nokļūt. Tie kas tirgoja goodmans mill valley maksāja labu otkatu milicijai, goodmans mill valley vai bēguļoja no tās, kā nu kurš. Bija bonu veikali un cilveji kas pie tiem visu dienu sēdēja goodmans mill valley nodarbojoties ar kategoriski neatļautu valūtas maiņu. Nopirkt jau daudz ko varēja, tik legāli tas nebija un ja bribēja pieķert tad pieķēra un sodīja bargi. Es vel atceros laikus kad vajadzeja naktīs logus aizklāt ar foliju un segām, jo staigaja ļaudis un meklēja zilganu atblāzmu logos - kurš fašists skatās imperialistu propagandas video ar Bruce Lee?!?!?!!? Varēja i 2 pa nakti durvīs pazvanīt un paprasīt atvert, nu vai vienkārši iznest parādes durvis nahren
No ''Būsim pazīstami'' sērijas  1-11, 12-17, 19, 100-108, Atbalsis 25, Zelta roks, Atbalsis sudrabs goodmans mill valley I-II, Atbalsis zelts I-II, Būsim pazīstami Ziemassvētki 1-3, Atbalsis XXI, Būsim pazīstami Miljons 1.
 
Atbalsis bija ok, tur bija arī visādi 80-to gabali, goodmans mill valley katrā ziņā nekādi tipiskie 90-to gadu kalbasņiki. Tie jau bija citās izlasēs, kā, piemēram, Johny Atbalsis, Super Fm hits, utt. Ja es dabūšu tās kasetes, tad glabāšu goda vietā un klausīšos svētkos, tik jāiepērk kāds labs kasetnieks.
Bet ja par kasetēm, tad man kādi 50% no tām kas bija vairs neskan klausāmi. goodmans mill valley Un kā par brīnumu goodmans mill valley Maxwell no 80. gadu vidus (no tā paša Čiekurkalna tirgus) nav nekādu problēmu. Bet visādo Johny hits un citi "oficiālie" ieraksti goodmans mill valley no 90-to gadu vidus un beigām ir beigti. Visvairāk žēl pāris labu DDT kasešu. 
0 Lietotāji(s) lasa šo

2 comments:

  1. The overall article is fantastic and i truly like it very much. The presentation of the superiorpaper is the major thing that people may like it and want to read such more articles so that they may get some new concepts of presentation tool from your site and then may use them in some useful sense as well. Good work..!

    ReplyDelete
  2. This site is used to take good decision by every users
    Wine Racks

    ReplyDelete